Trouwbedankjes naar wens

Ook de kleinste details zijn heel belangrijk tijdens het plannen van een bruiloft. Iets wat misschien niet gelijk naar boven schiet tijdens het plannen, maar wel erg van belang is, zijn trouwbedankjes. LocoMix biedt de leukste en origineelste huwelijksbedankjes aan voor aanstaande bruidsparen.

 

weckpotjes-zoete-trouwbedankjes-locomix

 Zoete trouwbedankjes

LocoMix heeft een ruime assortiment met originele trouwbedankjes  en daarbij bieden ze ook trouwbedankjes aan gevuld met heerlijke snoepgoed. Er is keuze uit veel verschillende zoetigheden, denk bijvoorbeeld aan jellybeans, pepermuntjes of chocoladepastilles. Deze zoete bedankjes hebben ook een sticker of een bijhorend kaartje met een ontwerp, waarbij er weer keuze is uit een tal van ontwerpen voor op deze trouwbedankjes.

 

 

hot-chocolate-trouwbedankjes-locomix

Ook leuk, zijn de bedrukte zoetigheden. Deze maken de trouwbedankjes nóg persoonlijker. Wat dacht je van de Bedrukte Foto Lollies, dit zijn lollies, waar een leuke foto op wordt verwerkt, die is aangeleverd door jullie. Of bedrukte spekjes/lollies/koffiekoekjes/vruchtenhartjes/pepermuntjes of likkoekjes, met jullie namen en een leuk icoontje? Ze dienen natuurlijk als trouwbedankje, maar zijn ook super leuk als decoratie op bijvoorbeeld de Sweet Table!

 

Groene bloemzaad trouwbedankjes

Daarnaast biedt LocoMix ook trouwbedankjes met groene vulling. Dit houdt in, dat een trouwbedankje bloemzaadjes bevat. Hiervoor zijn groene vingers zeker niet nodig, het zaai tablet bevat namelijk juiste voedingsstoffen die ervoor zorgen dat de bloemen tot leven komen! De groene bedankjes zijn er in verschillende verpakkingen, bijvoorbeeld in een zakje, weckpotje, gietertje, een bloempotje en meer. Neem zeker een kijkje op de site van LocoMix, om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

 

Hot chocolate trouwbedankjes voor de wintermaanden

 

Winter is coming! En warme chocolademelk is heerlijk in de winter, toch? Daarom biedt LocoMix de Hot Chocolate trouwbedankjes aan, perfect voor een winterbruiloft! De Hot Chocolate bedankjes zijn er in een tube, een zakje en in een doorzichtig doosje. Ieder Hot Chocolate bedankje krijgt mini pure chocolade pastilles en mini marshmallows. De genodigden hoeven dus alleen de inhoud van het trouwbedankje in warme melk te gieten en zo kunnen ze na de bruiloft heerlijk nagenieten en terug denken aan de bijzondere dag! Voor al deze bedankjes kan er keuze gemaakt worden uit de ontwerpen op onze site, voor het bijhorend kaartje of sticker. Alles is te personaliseren naar wens. Zo is het dus mogelijk om kleuren te veranderen, lettertypes, symbolen en veel meer. All you need is love… and Hot Chocolate!

 

 

hot-chocolate-trouwbedankjes-locomix

Al de ontwerpen van LocoMix voor op de trouwbedankjes zijn te personaliseren naar wens. Of heb je bijvoorbeeld altijd je eigen ontwerp willen creëren? Dat kan bij LocoMix! Vraag een opmaakbestand aan op de site, creëer je eigen ontwerp en lever deze vervolgens aan. De grafische vormgevers zullen dan het ontwerp verwerken op de bedankjes, waarna ze deze, wanneer je dit wenst, zullen opsturen. Zo kun je alvast zien hoe het bedankje eruit komt te zien en eventueel verbeteringen doorgeven!

 

Neem eens een kijkje op LocoMix.nl, voor de verschillende producten die worden aangeboden. Heb je nog vragen over de huwelijksbedankjes of over andere producten? Twijfel dan zeker niet en neem contact met ze op! De medewerkers helpen je graag tijdens het maken van de beste keuzes.