Voorbeelden Bruidskapsels

Er zijn zoveel bruidskapsels voorbeelden: los, krullend, golvend, opgestoken, knotje…

Op dit moment zijn de non chalante of zelfs messy bruidskapsels erg gevraagd. Bruiden kiezen voor dit soort kapsels omdat ze er graag bijzonder uit willen zien op hun trouwdag maar wel graag een kapsel willen dat bij ze past. Natuurlijk zijn er ook bruiden die kiezen voor een prachtig klassiek opgestoken bruidskapsel. Hoe dan ook, ik vind ze allemaal erg leuk omdat ik van afwisseling hou!

Je hebt een voorbeeld gekozen, is dit haalbaar met jouw haar?

Het is belangrijk om te kijken of het bruidskapsel dat je graag wilt ook mogelijk is met je eigen haar. Vaak als je zoekt naar voorbeelden van bruidskapsels wordt er gebruik gemaakt van nep haar. Dit kan bij jouw bruidskapsel ook van toepassing zijn.

Er zijn veel verschillende bruidskapsels qua stylen en manieren. Vaak is het gewoon een kwestie van smaak!

Proefsessie – altijd handig! Zo voorkom je verrassingen.

Tijdens de proefsessie neem ik uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk bruidskapsel jou tot een prachtig mooie bruid zal maken.

Ik adviseer mijn klanten om op zoek te gaan naar voorbeelden van bruidskapsels die hun aanspreken. Dit kunnen ze doen via Pinterest, Instagram of gewoon Google natuurlijk. Graag inspireer ik jullie met een aantal voorbeelden van bruidskapsels. Alle voorbeelden van bruidskapsels zijn door mij verzorgd.

Voorbeelden van klassieke bruidskapsels

Voorbeelden van romantische bruidskapsels