Waarom naar de schoonheidsspecialiste

Waarom naar de schoonheidsspecialiste?

Waarom naar de schoonheidsspecialiste
Ik laat mij om de 6 weken martelen en verwennen :-))

Een bezoekje aan de schoonheidsspecialist wordt vaak gezien als een luxe. Iets wat je alleen doet op vakantie of voor een speciale gelegenheid. 

Terwijl we wel elke paar weken ons haar laten doen bij de kapper. Waarom zou je je huid dan niet regelmatig en goed verzorgen?!

Belangrijk is om te weten dat stress, verkeerder voeding, warmte verschillen, zonlicht, medicatie, auto gassen en andere schadelijke stoffen in de lucht schade kunnen achterlaten of veroorzaken in de huid. Ook hormoon schommelingen en zwangerschap kunnen leiden tot een onrustige huid.

Persoonlijke verzorging is dan ook beslist geen luxe maar een noodzaak. We hebben maar 1 huid en die moet goed verzorgd en onderhouden worden. Jouw huid speelt een belangrijke rol bij je eerste indruk bij andere. Een stralende en gezonde huid geeft zelfvertrouwen.

Waarom naar de schoonheidsspecialiste
www.anett-schoonheidssalon-rhoon.com

Je huid heeft het nodig!
Het verzorgen van je huid is net zo belangrijk als elke dag je tanden poetsen! Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf. Het is daarom belangrijk om je huid thuis goed te verzorgen en regelmatig je huid grondig laat reinigen bij de schoonheidsspecialist.

Ik heb de 4 belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet!

#1 Visitekaartje.
Je huid is je visitekaartje! Het is het eerste wat iemand ziet als hij/zij je aankijkt. Dus is het super belangrijk om er voor te zorgen dat je er op je best uit ziet!

#2 Verwen jezelf. Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste is niet alleen goed voor de huid maar is ook even een verwenmomentje voor jezelf. Jij hoeft nergens aan te denken en alle aandacht is voor jou. Heerlijk een moment om even lekker te ontspannen.

#3 Goed voor je gezondheid.
De ontspannende massage is ook goed voor je gezondheid. Het bevordert namelijk de bloedcirculatie, voert afvalstoffen af, vermindert stress/ spanning en verbetert je immuunsysteem.

#4 Huidproblemen behandelen.
Huidproblemen kunnen heel vervelend zijn en gaan helaas niet altijd vanzelf weg. Voor het behandelen van huidproblemen heb je intensieve behandelingen, de juiste producten en goed advies nodig.

 

Benieuwd naar wie mijn schoonheidsspecialiste is? Ik kom al jaren bij Anett!