Welk bruidskapsel past bij mij

De mooiste bruidskapsels

Welk bruidskapsel past bij mij | Beautiful Morning

Alles moet natuurlijk perfect zijn als je gaat trouwen, dit geldt ook voor je haar! Er zijn super veel verschillende bruidskapsel stijlen, dat maakt het soms lastig om te kiezen! Daarom is het belangrijk om vóór de grote dag een aantal kapsels uit te proberen middels een proefsessie. Zo kom je erachter wat je mooi vindt en weet de kapper precies wat hij/zij moet doen en wat er verwacht wordt.

Welk bruidskapsel past bij mij?

Een bruidskapsel kiezen is bijna net zo lastig als het kiezen van je bruidsmake-up! Populaire stijlen zijn: chic opgestoken, nonchalant, klassiek strak, losse krullen… Er zijn veel verschillende soorten bruidskapsels, maar welke past bij jou? Hieronder kan je lezen waar je op moet letten. Neem gerust contact op met een professional.

 

Kort haar

Welk bruidskapsel past bij mij | Beautiful Morning

 

Als je kort haar hebt, betekent het niet dat je je haar meteen moet laten groeien. Een kort bruidskapsel is lekker pittig, mooi en stylish. Ga bijvoorbeeld speels om met haar accessoires. Heb je te kort haar en je droomt over een kapsel met lengte erin, wees gerust “clip in” extensions redden je dag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halflang haar

Welk bruidskapsel past bij mij | Beautiful Morning

Heb je halflang haar? Geweldig, want halflang haar is minder zwaar dan echt lang haar, waardoor krullen beter en langer blijven zitten. Is je haar op schouderlengte, dan kan je bijvoorbeeld een vlecht in verwerken. Probeer ook je haar helemaal of half op te steken. Ook hier kan je hele leuke haar accessoires aan toevoegen. Denk hier aan schattige kleine bloemetjes voor een bohemian look.

 

 

 

 

 

 

 

Lang haar

Bij jou is alles mogelijk: opsteken, stijlen, krullen, half opsteken!

Welk bruidskapsel past bij mij | Beautiful Morning

Afhankelijk van je jurk (lage rug), kan je je haar ook semi los dragen. Wil je het wat speelser, dan zet je alle haren naar een kant vast. Het onderste gedeelte kan je dan krullen of stijl laten. Liever helemaal opgestoken? Kies bijvoorbeeld een non chalante opgestoken vlecht of draag het losjes voor een zachtere uitstraling. Tot slot heb je ook de klassieker – de knot! 

Blijf dicht bij jezelf

Je bruidskapsel is afhankelijk van je gezichtsvorm. Iedereen heeft een andere vorm: smal, breed, vierkant, rond, lang. Al deze factoren spelen een rol bij het kiezen van de juiste kapsel. Een kapsel die jouw vorm flatteert.

Mijn advies is vooral “blijf jezelf” ! Draag jij normaal je haar gekruld en nooit stijl? Doe dat dan nu ook niet (tenzij je dit altijd graag wilde).

 

Ik wens je in ieder geval heel veel plezier met het kiezen van jouw droomkapsel! Mocht je er niet uitkomen, kan je altijd contact  met mij opnemen.

Happy hair day,

Li