Wimperlifting Lash Lift

Elleebana wimperlifting is de nieuwste én hotste trend!

 

Doen of niet doen?

Ik heb de wimperlifting getest en ben positief verrast – wat een mooi resultaat. Vorige week ben langs Shimmer it Up geweest in Rhoon. Al een tijdje wilde ik deze nieuwste trend uitproberen. Wimperextensions waren niet voor mij weg gelegd. Ik slap nogal onrustig waardoor de extensions op een gegeven moment krom kwamen te staan en dat was lelijk. Daar irriteerde ik mij enorm over. Natuurlijk zien extensions er mooi uit, maar ik kreeg jeuk aan mijn oogleden, omdat het toegevoegde gewicht te veel irritatie opleverde. Dus weg ermee!

 

Is het iets voor mij?

Wimperlifting is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt krullen met de wimperkruller. Het Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Na de behandeling heb je een meer natuurlijk gelift effect. De formule voedt ook de wimpers zodat deze hun gezonde conditie behouden. Ik zal mijn calender in de gaten houden om te noteren hoe lang ik plezier heb aan het Elleebana systeem. Er wordt gezegd dat het resultaat mogelijk 8 tot zelfs 12 weken blijft zitten. 

 

De Lash Lift behandeling

Daar lag ik dan in de stoel bij Rachnie. Mijn wimpers werden schoon gemaakt met een speciaal doekje. Vervolgens werden mijn vochtige wimpers droog “geblazen” met een lucht pipet achtig ding, het leek wel op een grote baby neusreiniger hahaha.


Wimperlifting Lash Lift
De silicone rod wordt op je ooglid geplakt met huidlijm, waarna zij met een speciale vloeistof mijn haartjes insmeerde. Met een andere tool duwde ze als het ware de wimpers vanaf de wortel tegen de silicone rod aan. Hier is nauwkeurigheid erg belangrijk. Je wimperhaartjes worden 1 voor 1 goed gelegd/gedrukt tegen de rod. Als ze scheef zou liggen en de krul vloeistof gaat erop en doet zijn magic, dan heb je na afloop scheve wimpers!! Dat wil je echt niet! Oh ja, nog een klein detail – mijn onderste wimpers werden afgeplakt om te voorkomen dat ze mee gaan krullen.

                                                                 

wimperlifting lash lift Beautiful Morning

Het witte spul is dus de wimperlifting vloeistof. Deze blijft ca. 10 minuten zitten. Na de inwerktijd verwijderde ze het witte vloeistof en kregen mijn wimpers een laagje zwarte wimperverf.

 

 

Zoals je kunt zien zijn mijn wimpers al donker van zichzelf, maar Rachnie legde uit dat met een donkere verf het effect nog mooier zou zijn. Ok dus vooruit dan maar > Give me the full effect!

 

 

 

Het resultaat na de wimperlifting

Wimperlifting Lash Lift voor wimperlifting en na wimperlifting

 

Links mijn oog voor de behandeling dus zonder Elleebana.

Rechts het effect na de wimperlifting.

Ik kreeg na afloop een briefje mee met de verzorgingsmaatregelen zoals niet de ogen wassen de komende 24 uur, wel met een licht vochtig doekje maar de wimpers niet aanraken. Net als bij een permanent voor je haar, moet het haar even settelen.

 

 

 

Wimperlifting Lash Lift met mascara

Ik moet eerlijk zeggen na 15 uur viel het mij wat tegen. Ik had echt een wow effect verwacht. Al helemaal nadat ik zelf wat onderzoekjes had gedaan. Met de wimperkrultang had ik meer zichtbaar effect. Mijn ogen zijn zowiezo al gevoelig en tijdens de behandeling had ik de behoefte om te gaan kriebelen aan mijn wimperrand i.v.m. de lichte jeuk sensatie die ik voelde. Gelukkig trok het na een paar minuten weg. De procedure is niet pijnlijk, maar ook niet echt aangenaam. Mede door de silicone rod die vast geplakt zit aan je oog, je met tape afgeplakte onderste wimpers en natuurlijk dat je oog gedurende de applicatie dicht moet blijven voelde het heel onnatuurlijk. En als ik mij aan regels moet houden…oh man lastig ;-P  Al met al was het prima te doen. Alles went zeg ik altijd. 

Dus ben ik na dik 19 uur terug gegaan naar Rachnie en heb ik het laten zien, dat mijn ene oog wat minder gekruld was dan het andere oog. Gelukkig kon zij het zelf ook zien en bood zij mij meteen een nieuwe afspraak aan om het te fixen. De volgende dag bleek het echter goed te zijn. Op de foto links zie je mij met 1 laag zwarte mascara, geen fibre mascara, maar gewone mascara en het resultaat was mooi. Hoe dan ook bij de volgende behandeling zal zij de vloeistof iets langer laten intrekken zodat je de krul ook ziet zonder mascara!

Conclusie…

Persoonlijk vind ik de wimperlifting wel een mooie uitkomst omdat wimperextensions dus niets voor mij zijn. Het bespaart mij ’s ochtends de tijd om (ook al zijn het een paar seconden) met de wimperkruller aan de slag te gaan. Maar niet alleen dat, ze blijven gewoon mooi gekruld met een natuurlijk effect en met een laagje mascara zijn ze opvallender maar niet dat men meteen denkt “Oh ze heeft wimperverlenging”. Dat is het zeker niet! Ideaal als je gezegend bent met lange wimpers en een extra boost wilt voor bijvoorbeeld je bruiloft. De ultieme make-up look met bambi oogopslag! Ik zou zeggen, probeer het gewoon een keer en beoordeel voor jezelf of je dit fijn vindt.