Zomer trends 2017

Dit zijn dé 3 make-up zomertrends

ZOMER TREND #1 SMOKEY EYES
De smokey eye is al jarenlang een begrip, tijdens de zomer kiezen we voor zoete pastel kleuren: perzik, zachtroze, koraal, babyblauw en lila. Voeg wat metallic oogschaduw toe in de binnenste ooghoeken om een statement te maken met je smokey eyes. Ga lekker spelen met de kleuren combinaties. Wil je er toch een beetje zwart bij, gewoon doen! De NYX Cosmic Metals zijn verkrijgbaar bij Douglas.metallic oogschaduw CosmicMetalsNYX

ZOMER TREND #2 GLOSSY LIPPEN
Matte lipsticks kunnen anno 2017 volgens de trendforecasters niet meer. Ze zijn weer terug de glossy lippen, zowel lipsticks met glans of gewoon extra gloss. Ook de hype op Instagram: hologram lips – de kleur van de lippen verandert bij een andere lichtinval. Gelukkig zijn er geen vaste regels wat make-up betreft. Want afwisseling is toch het allerleukst! De ene dag matte lippen – de andere dag heerlijk glanzende lippen met bijvoorbeeld de Lip Switch Double Whammy van Sigmabeauty.

 

LIP SWITCH - DOUBLE WHAMMY

 

ZOMER TREND #3 ECHT NUDE
De nude trend zet uiteraard ook deze zomer door. Maar schrik niet: Nu gaan we gaan écht nude want less is more, dus nauwelijks make-up en vooral geen lagen meer. Kies voor een lichte dekking, zoals een BB cream. Misschien is je huid ook zo egaal dat het totaal overbodig is. Wat zowiezo een aanrader is voor deze zomer is een goede SPF! Voor wie toch niet helemaal zonder kan, kies een krachtige kleur voor de lippen. Een lekkere felle kleur doet ook wonderen.

 

Nude makeup velle lippen

 

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]