Credits: Love by Loes Photography | Look of Love Bridal | Michael & Giso | Tuin de lage Oorsprong

Indonesische bruid natuurlijke bruidsmakeup
By Jose Chan

Hoe creëren we samen jouw ideale bruidsmakeup en bruidskapsel?

Jij stuurt mij jouw moodboard en een foto van jou in je trouwjurk voor een persoonlijk consult! Dit helpt mij om jouw stijl voor de grote dag te begrijpen en ervoor te zorgen dat jouw bruidsmake-up en bruidskapsel perfect bij je passen. Of je nu een pak of een jurk met een uitsnede draagt, het is belangrijk dat het totaalplaatje klopt en dat er een perfect evenwicht is tussen jou en je jurk.

Als liefhebber van less is more, geloof ik sterk dat een bruidsmake-up en bruidskapsel je natuurlijke schoonheid moeten accentueren, zonder te overheersen. Ik zal ook beoordelen of je ideeën haalbaar zijn en indien nodig suggesties doen voor een nog beter resultaat. Samen zorgen we ervoor dat je er op je trouwdag op je allermooist uitziet!

Hoe jij je voelt is mijn focus.
Hoe je eruitziet is een bonus.

Bruidsmake-up proefsessie

Laten we samen aan de slag gaan om jouw beste features te benadrukken en eventuele minder flatterende kanten te camoufleren, zodat je op je bruiloft geen onverwachte verrassingen hebt. Tijdens onze proefsessie geef ik je de kans om twee verschillende looks te proberen, van subtiel tot sterker aangezet, zodat je zelf kunt bepalen wat het mooist bij je past.

Bij mij geldt: Be your beautiful self. Ik hou van een natuurlijke uitstraling waarbij je huid kan ademen en je ogen spreken zonder dikke lagen make-up. Mijn foundationdekking varieert van licht tot medium.

Je zult bij mij geen full coverage vinden, want mijn doel is om je natuurlijke schoonheid te laten stralen, niet te verbergen. Nepwimpers behoren tot de mogelijkheden, maar alles wat ik doe is subtiel en natuurlijk.

Trouwen bij Villa Augusutus in Dordrecht met makeup en hair
By José Chan

Mijn idee is om de magie van wie jij bent te combineren met mijn vaardigheden, zodat we verschillende kapsels en make-uptechnieken kunnen uitproberen, kleuren kunnen aanpassen en texturen kunnen verkennen.

Tijdens onze try out sessie wil ik niet alleen dat jij je op je gemak voelt voor de grote dag, maar ook dat je telkens opnieuw verliefd wordt op het beeld dat je in de spiegel ziet.

half opgestoken met krullen en vlechten
Mon et Mine

Bruidskapsel proefsessie

Als je van plan bent bloemen of andere haaraccessoires te dragen op je trouwdag, laat het me alsjeblieft weten. Het liefst heb je deze items al bij de hand tijdens je proefsessie, zodat ik ze meteen in je kapsel kan verwerken en jij kunt zien of je het leuk vindt. Als je twijfelt of je überhaupt iets in je haar wilt, heb ik standaard enkele accessoires bij me.

Maak je geen zorgen als je denkt dat je niet genoeg haar hebt. Afhankelijk van je gewenste kapsel kunnen we gebruik maken van hulpmiddelen zoals een donut voor extra volume in een knot of clip-in hairextensions voor lengte en/of volume. Ik kan een setje meenemen voor de proefsessie, maar voor je bruiloft dien je ze zelf aan te schaffen.

Stuur me gerust een moodboard met je ideeën! Op basis van je eigen haartype kan ik dan adviseren of het gewenste kapsel mogelijk is. Tijdens een kennismakingscall zullen we de mogelijkheden bespreken of het gewenste bruidskapsel mogelijk is met je huidige haarlengte en dikte. Ik zal proberen om als haarstylist jouw droomkapsel waar te maken.

Het is belangrijk om dicht bij jezelf te blijven, omdat dat ook mijn werkwijze is. Je partner kent je zoals je bent, het is geen kostuumfeest maar je bruiloft waar je terugblikkend gewoon jezelf wilt zijn, maar dan verfijnder en niet totaal anders eruit wilt zien.

Dat is mijn specialiteit: jou jou te laten zijn maar dan stralender. Ik werk met de clip-ins van ZASCHA HAIR, gemaakt van 100% human hair van uitstekende kwaliteit. Je kunt ze los dragen of in een knot verwerken, en ze krullen heel goed! Heb je nog vragen over de proefsessie? 

Li weet wat ze doet! Ik heb er nog nooit zo mooi uitgezien en kreeg super veel complimenten. Mijn make-up en haar zat prachtig zonder er onnatuurlijk uit te zien. Ze maakt je de mooiste versie van jezelf

Merel