Proefsessie

Waarom je een proefsessie zou willen boeken?

Heel simpel, JIJ wilt alvast weten of het plaatje JOU bevalt.
Is de gekozen make-up look of kapsel wel wat je wilt?

Vooraf hebben wij uitgebreid email contact waarbij ik je een aantal vragen ga stellen waaronder wat je aanspreekt. Ik vind dit een heel belangrijke vraag omdat ik je zo stralend mogelijk wil maken. Tenslotte is het je trouwdag en deze hoort onvergetelijk te zijn, toch?

Hoe ga ik verder te werk?

We gaan samen aan de slag om te bepalen hoe we jouw beste features extra kunnen benadrukken en ook eventueel de minder flatterende kanten kunnen camoufleren. Tijdens onze proefsessie zal ik je twee verschillende looks geven. De een sterker aangezet dan de ander. Zo kan je zelf bepalen wat je mooier vindt staan. Je kan met mij alles bespreken, maar laat ik je een ding alvast vertellen. Mijn stijl is LESS IS MORE!

Dit betekent dat ik je huid huid laat zijn, je ogen laat spreken op een natuurlijke manier zonder dikke lagen make-up. Medium tot full coverage is zeker een mogelijkheid als je dat liever hebt en nepwimpers natuurlijk ook. Alles wat ik doe is genuanceerd en oogt naturel. Be your beautiful self!

Bruidskapsel

Doe je hetzelfde met het bruidskapsel?

Je bruidskapsel pak ik iets anders op omdat dit veel meer tijd in beslag neemt. Ik zal je één bruidskapsel laten zien, waarbij ik het één en ander kan aanpassen zolang de basis updo hetzelfde blijft. Mocht je een compleet andere look willen bijvoorbeeld van half opgestoken naar volledig opgestoken dan komt er een toeslag bij.

Voor meer informatie klik hier

 

Haaraccessoires

 

Haaraccessoires of bloemen?

Ben je van plan om bloemen of andere haar sieraden te dragen tijdens het huwelijk, geef dit a.j.b. door. Bij voorkeur heb je deze items al in huis tijdens je proefsessie zodat ik ze erin kan verwerken en jij meteen ziet of je het leuk vindt. Bij twijfel of je überhaupt iets in je kapsel verwerkt wilt hebben, heb ik standaard een paar accessoires in mijn koffer.
Ga vooral ontspannen de sessie in.

Wat als ik niet genoeg haar heb, wat dan?

Ik zou zeggen RELAX, het komt goed schatje 🙂

Afhankelijk wat je gewenste kapsel is kunnen we gebruik maken van enkele hulpmiddelen. Denk hierbij aan een donut ter opvulling van een knot of clip in haar extensions voor extra lengte en/of volume. Voor de proefsessie kan ik een setje meenemen, echter voor je bruiloft dien je ze zelf aan te schaffen.

Ik werk met de clip-ins van het merk ZASCHA HAIR
Zij werken uitsluitend met 100% human hair en de kwaliteit is uitstekend voor een relatief zacht prijsje. Je kan ze zowel los dragen als ook verwerkt in je knotje, ze krullen uitstekend!

Heb je nog meer vragen over de proefsessie, mail mij gerust!