Bruidsmake-up

BEAUTIFUL MORNING 549961_631408290208568_93072700_n-kopie-odactz05oy9ibmx7vh3014dcfksfku9z1u5p75iis4

Credit: sara t photography

BEAUTIFUL MORNING Makeup-en-hairstyling-Rotterdam

Credit: Uliana Kochneva

BEAUTIFUL MORNING rsz_1tfpbridalsession-13-768x1152

credit: diana Lubbers

ik kom

naar jouw gewenste locatie

Je bent op de juiste plek belandt voor je bruidsmake-up en bruidskapsel.  Als Make-up artist & Hairstylist verzorg ik je bruidsmake-up.

Op jullie bijzondere dag  wil je liever niet voor verrassingen komen te staan. Net als je bruidsjurk ga je niet zomaar willekeurig eentje aanschaffen. Vind jij de jurk, dan pas je het…en het staat je prachtig! Hetzelfde geldt voor de proefsessie. Ik laat je een paar makeup looks zien, aan het einde van de proefsessie bepaal jij welke je het mooiste vindt. Bekijk ook rustig een paar foto’s van mijn klanten.

Voor je het weet is het je trouwdag! Ik kom bij jou op het afgsproken tijdstip. Je zal ruim op tijd klaar zijn om te kunnen genieten van jouw “first look” met je partner. Mijn service is inclusief het helpen bij het aankleden als je voor het bruidsmake-up en kapsel arrangement kiest, zo kan ik je ook nog de finishing touch geven. Geef gerust aan als je dit liever overlaat aan je moeder of vriendin.

Het is prettig voor je eigen planning om te weten dat ik op de trouwdag ca. 2.5 -3 uur bezig ben met haar en make-up incl. aankleden. Lees ook de ervaringen van mijn klanten.

Bruidskapsel

BEAUTIFUL MORNING Viva_Bridal_4-768x1024

credit: wat een plaatje

BEAUTIFUL MORNING JoyceTekst_Fotografie-11-768x1151

credit: Joyce van wijngaarden

ik ben

2 in 1 bruidsstyliste

Laten we niet je bruidskapsel vergeten, want als Hairstylist kan ik ook je trouwkapsel verzorgen.

Net als de proefsessie voor je make-up wil je niet voor verrassingen komen te staan met je kapsel. Ik laat je een stijl zien, die ik indien gewenst kan aanpassen tot je 100 % happy bent. Een aanvullende afspraak is ook mogelijk mocht je een tweede hairstyling optie willen . In mijn portfolio zijn enkele foto’s van mijn klanten.

Voor je het weet is het je trouwdag! Ik kom bij jou op het afgsproken tijdstip. Je zal ruim op tijd klaar zijn om te kunnen genieten van jouw “first look” met je partner. Mijn service is inclusief het helpen bij het aankleden als je voor het complete arrangement kiest, zo kan ik je ook nog de finishing touch geven. Geef gerust aan als je dit liever overlaat aan je moeder of vriendin.

Het is prettig voor je eigen planning om te weten dat ik op de trouwdag ca. 2.5 -3 uur bezig ben met haar en make-up incl. aankleden. Lees ook de ervaringen van mijn klanten.

BELLEN MAG OOK 06 11 226 246