LEER ZELF OPMAKEN

make-up workshop

Rotterdam Make-up Workshop
Makeup Workshop Rotterdam
Joyce van Wijngaarden

Hoe werkt je workshop

Vraag je jezelf weleens af of je je nog mooier kunt opmaken? Of ben je gewoon dol op make-up workshops en daarnaast ook nog een make-up liefhebber die altijd nieuwe spulletjes koopt maar eigenlijk niet zo goed weet wat je er nog meer mee kunt? Deze workshop kan je volgen als je meer uit je eigen make-up wilt halen, extra weetjes willen leren over hoe jij met een kwast om kan gaan of de basis mist waar je moet beginnen. 

Iedereen kan de workshops volgen: jong of fabulous 40+, alle huidkleurtypes, beginner of gevorderd. Deze make-up workshop is op jou afgestemd. 

Groep van 4 – 6 personen € 67,00 p.p.

Individueel make-up advies € 268,00

 

Ontdek hoe mooi je bent

De make-up workshops worden bij je thuis gegeven, lekker in je eigen omgeving. Wil je er een organiseren voor een vrijgezellenfeest met alle vriendinnen, dan kan dat ook. Het bijzondere aan mijn visagie workshop is dat ik de make-up op jouw wensen aanpas. Voorbeeld: stel jullie zijn een groep van 4 vrouwen, de ene wil de basics leren van wat is foundation, de volgende wil leren hoe een smokey eye bij haar staat en de rest wil dan een eyeliner leren trekken of hoe je wimpers moet plakken. Tijdens de workshop kan ik alle vragen beantwoorden.

In der loop der jaren heb ik bij diverse bedrijven make-up workshops gegeven. Helaas moet ik toegeven dat het standard aanbod maar steeds werd toegepast. Dit betekende dat na afloop van de cursus iedereen met één en dezelfde look naar buiten gaat. Vaak genoeg komt dan de vervolg vraag: Ja leuk, maar ik heb niet elke dag de tijd om mij zo op te maken. Herkenbaar?