Get In Touch

Welkom! Ik ben blij dat je contact met me wilt opnemen. Voordat je je bericht verstuurt, bekijk alsjeblieft eerst mijn FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Waarom is de FAQ belangrijk? Omdat de kans groot is dat jouw vraag er tussen staat.

Ik ben ook via WhatsApp te bereiken, maar voor uitgebreide informatie inclusief foto’s geef ik de voorkeur aan e-mail. Dit helpt mij om alles overzichtelijk te houden.

Indien je na 48 uur nog geen reactie hebt ontvangen, controleer dan alsjeblieft ook je SPAM-inbox. Het kan zijn dat mijn antwoord daar is beland.

*Een kleine opmerking: mijn werkregio is maximaal 1,5 uur enkele reistijd vanaf postcode 3162 TA. Mocht je verder weg wonen, dan kan ik je helaas niet van dienst zijn. Ik neem geen boekingen aan die een langere reistijd vereisen. Houd er ook rekening mee dat ik alleen boekingen accepteer die om of na 7.00 uur ’s ochtends beginnen.

Bedankt voor je begrip en ik kijk uit naar je bericht!

Socials

@beautifulmorningbyli

Tel: 

06 11 226 246

Naturelle bruidsmakeup
Sofie Photography
Bruidskapsel Leiden Beautiful Morning Puuur moment
Puuur moment
MAKE-UP EN HAIRSTYLING ROTTERDAM
Uliana Kochneva
Waarom zou je mij boeken als jouw make-up artist en hairstylist?

Ik hou ervan om je natuurlijke schoonheid te laten stralen met frisse, gezonde make-up en kapsels die lekker natuurlijk aanvoelen. Met huidvriendelijke en milieuvriendelijke producten zorg ik ervoor dat je er geweldig uitziet zonder zware make-up. Of je nu een nonchalante look wilt of juist een strakkere stijl, ik pas alles aan op jouw persoonlijke voorkeuren.

Boek mij voor een look die echt bij jou past!