Bruidsmakeup | Bruidskapsel | Make-up | Hairstyling 0000003li2

FAQ’s

Wanneer vindt de proefsessie plaats?

In principe wanneer je maar wilt en wij er samen uitkomen voor een proefsessie datum.

Ik kan niet van mijn werk vrij nemen, kan het ook in het weekend?

Dat begrijp ik heel goed. Met hoge uitzondering kan ik eventueel overdag een proefsessie inplannen. Echter wordt het tijdens het hoogseizoen bijna onmogelijk i.v.m. bruiloften. Daarom hou ik de proefsessies op maandag t/m donderdag (uitsluitend overdag).

Met welke producten werk je?

Ik werk met verschillende merken van Charlotte Tilbury, M.A.C., Urban Decay tot LA Girl en Morphe. 

Waar is je salon?

Er is geen salon. Ik kom voor alle diensten aan huis of naar de gewenste locatie. 

Zijn er reis/ parkeerkosten?

Ja, de reiskosten voor buiten Zuid-Holland bedragen €0.19 ct/km. Ook de parkeerkosten komen voor je eigen rekening.

Wanneer ontvang ik de factuur?

De factuur ontvang je ca. 2-3 weken voor de afspraak per email. Deze dient voor de opdracht te zijn voldaan. Na ontvangst is je boeking definitief. Contante betaling wordt niet geaccepteerd.

Kan ik een optie plaatsen voor een datum?

Ja, een optie is mogelijk. Ik kan de optie 3 dagen voor je vast houden. Mocht ik binnen de 3 dagen niets meer van je vernemen, komt de datum weer vrij. 

Waarom betaal ik vooruit?

Als bruid wil je er uiteraard zeker van zijn dat ik de datum voor jou beschikbaar houd. Aangezien ik maanden van te voren alles inplan, wil ik graag zeker zijn van jou als klant.

Wat gebeurt er in geval van overmacht?

In geval van overmacht waaronder ziekte kan ik, Beautiful Morning ten alle tijden de opdracht gedeeltelijk of geheel annuleren. Facturering wordt dan evenredig aangepast. Bij bruidsopdrachten heeft Beautiful Morning de beschikbaarheid over een pool van collega’s die de opdracht eventueel kunnen overnemen. Een garantie voor beschikbaarheid kan echter nimmer worden gegeven. In geval van overmacht kan de wederpartij Beautiful Morning niet tot schadevergoeding aanspreken.