BEAUTIFUL MORNING  0000003li2

FAQ’s

 

Wanneer vindt de proefsessie plaats?

Normaliter vindt de proefsessie plaats tussen 4 tot 8 weken voor de bruiloft.

Kan de proefsessie in het weekend plaats vinden?

De proefsessies vinden uitsluitend overdag plaats van maandag t/m donderdag.

Met welke producten werk je?

Ik werk met diverse cosmetica merken van high-end tot high-street producten.

Komt Beautiful Morning voor de proefsessie ook aan huis?

Beautiful Morning komt zowel voor de proefsessie als voor de bruiloft aan huis of op de gewenste locatie. Mijn werk regio is voornamelijk Zuid Holland. Overige regio’s zijn in overleg. Hiervoor worden reiskosten in rekening gebracht.

Zijn er reiskosten?

Voor opdrachten binnen Zuid Holland worden geen reiskosten berekend, wel voor overige regio’s. Hier hanteer ik 0.19ct per kilometer. De kosten worden dan ook berekend vanaf de provincie grensoverschrijding.

Is mijn reservering definitief?

Je boeking is pas definitief na ontvangst van de betaling. Bij een aanvraag hou ik je genoemde datum 3 dagen in optie. Mocht ik binnen de 3 dagen niets meer van je vernemen, wordt de datum weer beschikbaar gesteld.

Wat gebeurt er als ik toch niet tevreden ben met het resultaat bij de proefsessie?

Uiteraard ga ik er vanuit dat ik alle bruiden tevreden kan stellen. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat je niet tevreden bent met het resultaat dan kan je dat na de proefsessie direct aan mij kenbaar maken. Indien nodig kom ik langs voor een tweede proefsessie. Stel dat je je na de proefsessie toch nog bedenkt, dan moet ik helaas de kosten voor de proefsessie in rekening brengen. 

Worden de parkeerkosten in rekening gebracht?

Helaas moet ik de parkeerkosten in rekening brengen. Om extra kosten te voorkomen, kan je ook jouw extra parkeerkaart aan mij doorgeven. Indien je in een hotel verblijft is het ook vaak mogelijk in de parkeergarage van het hotel tegen een gereduceerd tarief of zelfs gratis te parkeren. Laat dit ajb aan mij weten zodat ik geen onnodige kosten in rekening hoef te brengen.

Wanneer ontvang ik de factuur?

Je ontvangt de factuur ca. 14 dagen voor de afspraak. Deze wordt digitaal verstuurd. Het factuurbedrag dient binnen 14 dagen voldaan te zijn. De klant die niet tijdig betaalt, is van rechtswege in verzuim, zonder dat een nadere ingebrekestelling is vereist. Beautiful Morning is in dat geval gerechtigd de overeenkomst te ontbinden dan wel volledige nakoming te vorderen. In geval van een lastminute boeking, dient de factuur per direct voldaan te worden. De diensten van Beautiful Morning vinden alleen plaats bij vooruit betaling.

Waarom moet ik vooruit betalen?

Als bruid wil je er uiteraard zeker van zijn dat ik de datum voor jou beschikbaar houd. Aangezien ik maanden van te voren alles inplan, wil ik graag zeker zijn van jou als klant.

Wat gebeurt er in geval van overmacht?

In geval van overmacht waaronder ziekte kan Beautiful Morning te allen tijde de opdracht gedeeltelijk of geheel annuleren. Facturering wordt dan evenredig aangepast. Bij bruidsopdrachten heeft Beautiful Morning de beschikbaarheid over een pool van collega’s die de opdracht eventueel kunnen overnemen. Een garantie voor beschikbaarheid kan echter nimmer worden gegeven. In geval van overmacht kan de wederpartij Beautiful Morning niet tot schadevergoeding aanspreken.