FAQ

Ik geef je een aantal opties waaruit je kunt kiezen. Mijn werkdagen zijn bijna net als bij jou van ma t/m do. Met een hele grote uitzondering hou ik ook proefsessies in het weekend. 

Er zijn diverse merken in mijn make-up koffer ( bijvoorbeeld Charlotte Tilbury, M.A.C., Morphe, Clinique, Too Faced ). Ik werk niet uitsluitend met een merk. 

Je boekt mij juist omdat ik op locatie kom! Het maakt niet uit of het bij jou thuis is of in een hotel of zelfs bij je ouders.

Afhankelijk van je boeking ontvang je de factuur ca. 2 weken of eventueel per direct via email. Deze dient voor de opdracht te zijn voldaan. Na ontvangst van de betaling is je boeking / proefsessie definitief.

Aangezien ik maanden van te voren alles inplan, wil ik graag zeker zijn van jou als klant. Jij als bruid wilt ook zeker zijn dat ik jou trouwdatum beschikbaar hou.

In geval van overmacht waaronder ziekte kan ik, Beautiful Morning ten alle tijden de opdracht gedeeltelijk of geheel annuleren. Facturering wordt dan evenredig aangepast. Bij bruidsopdrachten heeft Beautiful Morning de beschikbaarheid over een pool van collega’s die de opdracht eventueel kunnen overnemen. Een garantie voor beschikbaarheid kan echter nimmer worden gegeven. In geval van overmacht kan de wederpartij Beautiful Morning niet tot schadevergoeding aanspreken.

Een optie is 3 dagen geldig. Mocht ik na de drie dagen niets meer van je vernemen, wordt je datum weer beschikbaar gesteld. Dan kan je opnieuw je aanvraag doen.