WAT WIL JE NOG MEER WETEN?

Mocht je vraag hier ontbreken, stuur mij dan gerust een mail.

Ik beantwoord je vragen binnen 48 uur.

 

FAQ

Je boekt mij juist omdat ik op locatie kom! Het maakt niet uit of het bij jou thuis is of in een hotel of zelfs bij je ouders.

Er zijn diverse clean beauty merken in mijn make-up koffer ( bijvoorbeeld Aether Beauty, Eyes of Horus, Honest Beauty, 100% pure). 

Een optie is 3 dagen geldig. Mocht ik na de drie dagen niets meer van je vernemen, wordt je datum weer beschikbaar gesteld. Dan kan je opnieuw je aanvraag doen. 

Indien je een datum langer dan 3 dagen “in optie” wilt, maar het is nog onduidelijk bereken ik €50 aan reserveringskosten omdat ik je trouwdatum voor jullie vrij hou. De reserveringskosten zijn niet restitueerbaar. Je optie wordt dan 14 dagen voor je vastgehouden.

Ik geef je een aantal opties waaruit je kunt kiezen. De proefsessies vinden plaats in de ochtenduren van maandag t/m donderdag. Op zondag is het ook mogelijk. Hier geldt een toeslag.

Gemiddeld ben ik ca. 2.5 – 3 uur bezig met haar en make-up. Een make-up proefsessie duurt ca. 1 – 1.5 uur, hetzelfde geldt ook voor alleen een kapsel proef afspraak.

Natuurlijk wil jij er de gehele dag als een stralende bruid uitzien. En je ook zo voelen! Het is daarom fijn om ook tussentijds even te kunnen checken of je er nog net zo mooi uitziet en waar nodig jouw bruidsmake-up kort bij te werken. Wellicht wil je even je bruidskapsel aanpassen bij je eventueel tweede bruidsoutfit.

Afhankelijk van je boeking ontvang je de factuur ca. 2-3 weken voor de afspraak of eventueel per direct via email. Deze dient voor de opdracht te zijn voldaan. Na ontvangst van de betaling is je boeking / proefsessie definitief.

Er zijn geen verborgen kosten. Alles staat op de prijslijst vermeld. Het enige wat eventueel erbij komt zijn de toeslagen, zoals begin tijdstip, parkeerkosten, reis-en tijd vergoeding indien deze van toepassing zijn.

Aangezien ik maanden van te voren alles inplan, wil ik graag zeker zijn van jou als klant. Jij als bruid wilt ook zeker zijn dat ik jou trouwdatum beschikbaar hou.

In geval van overmacht waaronder ziekte kan ik, Beautiful Morning ten alle tijden de opdracht gedeeltelijk of geheel annuleren. Facturering wordt dan evenredig aangepast. Bij bruidsopdrachten heeft Beautiful Morning de beschikbaarheid over een pool van collega’s die de opdracht eventueel kunnen overnemen. Een garantie voor beschikbaarheid kan echter nimmer worden gegeven. In geval van overmacht kan de wederpartij Beautiful Morning niet tot schadevergoeding aanspreken.

Ik hou van diversiteit. Voor mij gaat het ook om een stukje duurzaamheid en de samenstelling van goede ingrediënten. Ik kies voor merken die evengoed presteren als bekende A-merken alleen zonder potentiële hormoon verstorende en/of kankerverwekkende stoffen erin.

Wellicht ken je deze bedrijven via Instagram: Athr Beauty, Eyes of Horus, Mádara, Estelle Thild, Lily Lolo, Manasi, Ere Perez, Honest Beauty, Kia Charlotta, Dear Dahlia, Inika, Avril

Ook heb ik aandacht besteed aan de selectie voor hairstyling producten: Innersense, Rahua, Roze Avenue, Jean & Len, Unique haircare

Ja, je mag iemand mee laten kijken voor feedback. Ik zou het prettig vinden om niet meer dan 2 personen erbij te hebben.

We zullen vooraf uitgebreid met elkaar mailen voordat we beslissen welke stijl we gaan proberen. Afhankelijk van de dienst die je hebt geboekt varieert de tijd. De tijdsduur die ik voor deze afspraak in plan is 1.5 – 3,5 uur omdat ik de tijd wil nemen en de stijl perfect wil maken zoals jij het mooi vindt. Ik zal foto’s maken van het eindresultaat voor mijn aantekeningen, inclusief wat je wel en niet leuk vindt zodat je op de bruiloft gewoon achterover kunt leunen en ontspannen.

Een haardonut is een opvulmiddel dat ik eventueel gebruik om je haar voller te laten lijken bij een knot of een ander opsteekkapsel.

Ik werk met de hele mooie 100% remy hair clip in extensions van  Zascha

Ik laat je 1 kapsel zien. Deze kunnen we aanpassen zodat je 100% happy bent. Wens je echter een ander kapsel dan wordt een toeslag berekend.

Ja, dat is mogelijk tegen bijbetaling. Laat dit ajb van te voren weten zodat ik rekening mee kan houden met de tijdindeling. Er komt dan 1 – 1.5 uur erbij. Wij kunnen het tweede kapsel tijdens dezelfde afspraak doen of indien gewenst op een andere dag.  

De meerprijs voor een tweede kapsel tijdens onze proefsessie is €89.
Omdat ik er al ben is dit de meest voordelige optie voor jou.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn onze proefsessie afspraak qua tijd te verlengen i.v.m. andere plannen voor die dag, verzoek ik je een nieuwe afspraak te maken. Bij het maken van een nieuwe afspraak bereken ik een losse proefsessie prijs van €175. 

Bij een tweede proefsessie afspraak begin ik weer opnieuw met het preppen van je haar. Dit neemt de nodige tijd in beslag. Deze voorbereiding is noodzakelijk zodat jij 100% happy bent met het eindresultaat van je gewenste trouwkapsel.

Daarom is mijn advies om al vooraf bij mij aan te geven dat je bij de eerste proefsessie afspraak graag een 2de optie wilt zien.

Vooraf heb je mij enkele voorbeelden gestuurd. Ook hebben wij met elkaar gemaild wat je aan de make-up voorbeelden mooi vindt. Je hebt dan 1-2 voorbeelden die ik nu kan toepassen op ieder helft van je gezicht. Ik maak de ene helft wat neutraler op en je andere gezichtshelft wordt iets zwaarder opgemaakt. 

De prijs blijft hetzelfde. Jij kiest ervoor om wel of niet gebruik te willen maken van het “wow effect” product.

in de media

Benieuwd waar ik nog meer te vinden ben met mijn werk? Klik dan op onderstaande link om mijn publicaties te zien.