Wat is een touch-up

make-up en kapsel

opfrissing

Door je bruidsmake-up of bruidskapsel eventueel aan te passen, ben je verzekerd van een consistente en frisse uitstraling gedurende de hele dag. 

Op je bruiloft draait alles om perfectie, en een ’touch up’ kan de sleutel zijn tot een onberispelijke look gedurende de hele dag. Maar wat is een touch up eigenlijk? Het is een korte sessie waarbij ik je make-up of kapsel bijwerk of zelfs transformeer, afhankelijk van je wensen.

Misschien overweeg je een andere stijl voor je haar, bijvoorbeeld van opgestoken naar los haar. Of je hebt een andere jurk voor de avond en wilt je make-up aanpassen of versterken. Een touch up biedt de flexibiliteit om je look aan te passen aan de verschillende momenten van je bruiloft.

Een ideale tijd voor een touch up is voor het dansmoment. Je hebt al gegeten, kunt je op je gemak omkleden en even ontspannen. Tijdens deze sessie kan ik je make-up en hairstyling verfrissen voor nieuwe foto’s of zelfs een volledig nieuwe look creëren.

Kortom, een touch up is de perfecte aanvulling voor bruiden die streven naar een vlekkeloze uitstraling gedurende hun hele trouwdag. Wil je jouw speciale dag naar een hoger niveau tillen? Boek nu je touch up en maak je bruiloftslook onvergetelijk.

Laat je trouwdag stralen met een perfecte touch up!

Boek nu en ervaar een frisse make-up of een nieuwe hairstyling voor dat onvergetelijke dansmoment. Geef je look de finishing touch en maak je bruiloft nog specialer!