Aziatische bruidsmake-up

Aziatische

Bruidsmake-up

De moderne Aziatische bruid die van less is more houdt omdat zij het traditionele plaatje van blank gezicht en rode lipstick minder aantrekkelijk vindt voor zichzelf. Herken jij jezelf hierin?

What's my style

Mijn stijl is de natural bride. Een vrouw die haar natuurlijke schoonheid omarmt en die net even meer wil stralen dan haar dagelijkse look. Fris & glowy!

aziatische bruidsmakeup, chinese visagist, chinese bruiloft
Credi: Joy Photography

Aziatische bruidsmake-up oogt fris en fruitig. Of je nu een mono lid hebt, dus geen zichtbare plooi of juist een dubbele plooi – ik zal proberen om je zo stralend mogelijk op te maken. 

 

Wedding hair

Twijfel je misschien welk kapsel bij welke outfit het mooiste staat? In de meeste gevallen begin je in je bruidsjurk, daarna switch je in je Chinese outfit. Ik laat je tijdens de proefsessie zien wat mogelijk is en vooral wat bij jou past. Ik vind het ontzettend belangrijk dat jij jezelf herkent en natuurlijk mooi vindt. Dus valt je keuze op half opgestoken of een chique knot, bijna alles is bij mij mogelijk.

Ik ben heel blij dat ik Li hiervoor heb gevraagd. We waren heel mooi opgemaakt en we ook hadden veel complimenten gekregen. Li is echt fantastisch en professioneel. Ze is heel flexibel, laat je op je gemak voelen en denkt mee over wat het beste bij je past. Verder is ze ook attent want ik kreeg instructies en een self care pakketje voor de dag voor de wedding. Echt een aanrader als make-up artist en hairstylist.

Wil jij ook zo stralen als deze bruid?

Ik heb nu al zin om je op te maken. Laat mij vooral weten wat je wensen zijn! Zo kan ik je optimaal adviseren op jullie onvergetelijke dag.

Klik hier om mij te mailen.