Trouwen in Halsteren

Bruidsmakeup Bruidskapsel Halsteren
Credit: Moments by Margaritha

Trouwen in Halsteren

Voor jou bruidsmakeup en bruidskapsel kom ik naar Halsteren. Ook jouw lieve gasten kan ik mooi maken zodat zij zorgeloos kunnen mee genieten met je.

Bruidsmakeup aan huis service

Hoe heerlijk is het om je klaar te maken in je eigen huis? Of zelfs in je ouderlijk huis? Je begint de dag in ieder geval lekker ontspannen in jouw vertrouwde omgeving. Ongeacht of je gewenste locatie in Halsteren is of Bergen op Zoom, ik kom naar je toe. Afhankelijk van je wensen zal ik je omtoveren tot de schitterende natural bride die jij voor ogen hebt. 

Soms gebeurt het ook dat de proefsessie in het ouderlijk huis plaats vindt zodat je moeder ook mee kan kijken. Zij zal je dan alvast kunnen bewonderen. Je krijgt dan het hele plaatje te zien hoe je bruidsmake-up en eventueel je bruidskapsel eruit gaat zien.

Bruidskapsel Halsteren
Credit: Hezter Fotografie
Bruidsmakeup bruidskapsel Amersfoort
Credit: Love by Loes

Bruidskapsel in Halsteren

Wil je ook je bruidskapsel door mij laten verzorgen? Ook hiervoor kom ik aan huis. We maken er gewoon een leuke ochtend van. Ik zal je jouw droomkapsel laten zien. Indien je hier en daar wat hulpmiddelen nodig hebt kan ik clip in extensions mee nemen en wat opvulmiddel, zoals een donut.

Proefsessie & Bruiloft

Uiteraard hebben wij van te voren een kennismakingsgesprek. Jij en ik gaan samen de proefsessie inplannen. We bespreken je wensen qua bruidsmake-up en haarstyling. Ik zal je hierin ook adviseren mocht je het lastig vinden om iets te kiezen.

bianca rijkenbarg Bruidsmake-up en Bruidskapsel Hotel New York Beautiful Morning

Hoe ga je te werk

Nadat jij contact met mij hebt gezocht, zal ik je het een en ander aan vragen stellen zodat ik erachter kan komen wat je smaak en stijl is. Jij stuurt mij dan vervolgens enkele voorbeelden die jou aanspreken inclusief een paar foto’s van jou in je bruidsjurk (mocht je deze al hebben). Tijden ons video kennismakingsgesprek zal ik nog meer vragen stellen om zo ook te achterhalen wie jij echt bent. 

Ik vind het namelijk belangrijk dat jij je helemaal op je gemak voelt en uiteindelijk is dat zien tijdens de proefsessie. Jij moet herkenbaar jezelf zijn, alleen met een vleugje extra. Mijn stijl is less is more wat inhoudt dat ik jou zo natuurlijk mogelijk ga opmaken zodat jij nog meer straalt. Het betekent niet per se dat je minder producten op krijgt, maar de juiste die jou helpen om je beste features te benadrukken.