Naturelle Bruidsmakeup

Naturel

ogende bruidsmake-up & bruidskapsel

Wie jij bent wil ik behouden! Dikke lagen make-up zijn bij mij ver te zoeken. Ik wil jou laten stralen zoals je bent. Als jij iemand bent die weinig of zelfs af en toe make-up draagt, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Aziatische bruidsmakeup Rijswijk
Naturelle bruidsmakeup

Wat is naturel opmaken?

In het kort is natuurlijke make-up een bruidslook waarbij jij jezelf herkent. Het kan voor de ene persoon meer make-up betekenen, echter is het kleurenschema gebaseerd op aardse tinten of blush achtige kleuren. Natuurlijke make-up zoals de naam zegt kan voor de ander betekenen dat zij een professional zoeken die met natuurlijke producten werkt – zoals ik! 🙂

Natural & Organic

Ik werk veel met natuurlijke en biologische make-up die ook veelal gecertifceerd is met het ECOCERT keurmerk. De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen en daarnaast let ik op de duurzaamheid van het merk. Veel mensen denken dat ik met minerale make-up werk. Dit is niet het geval, omdat losse minerale poeders niet handig zijn om ermee te werken en de pigmentatie sneller vervaagt naar mijn idee.

Vegan hairstyling

Ik werk veel met natuurlijke en biologische make-up en haar producten die ook veelal gecertificeerd is met het ECOCERT keurmerk. De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen en daarnaast let ik ook op de duurzaamheid van het merk. Ik kan een volledige look verzorgen met alleen vegan & cruelty free producten voor zowel (bruids) kapsels als ook bruidsmakeup.

De non vegan ingrediënten waarmee ik werk gebruiken soms honing (afname ervan is geheel diervriendelijk), bijenwas (denk hierbij aan lippenstift) of wordt het niet helemaal duidelijk gespecificeerd wat voor soort glycerine gebruikt wordt (synthetisch of plantenbasis).

Ja, ik wil jou als mijn mua(h)

Mua(h) staat voor makeup artist + hairstylist. Met veel liefde, passie en kennis maak ik jou de meest stralende bruid met alleen de beste natuurlijke & biologische makeup en hairstyling producten. Zeg hallo tegen je mooiste ik!

Ik verzorg graag je makeup en kapsel op de volgende bestemmingen: Rhoon, Oud Beijerland,  Numansdorp, Pijnacker, Bergen op Zoom, Halsteren, Roosendaal, Barendrecht, Poortugaal, Hoogvliet, Schiedam, Rijswijk, Alpen aan den Rijn, Gouda, Reeuwijk, Delft, Den Haag. 

Dit is maar een kleine greep aan locaties waar ik mijn diensten aanbied.