Indian bridal make-up

dare to be you

Indian wedding

Indiase bruiloften staan ​​bekend om hun levendige kleuren en uitgebreide ceremonies, en de make-up van de bruid is een essentieel onderdeel van deze viering. Voor alle Indiase bruiden die eerder van een natuurlijke bruidsmake-up houden kan het wel een uitdaging worden. 

Indiase bruidsmakeup, Indian bridal makeup
Credit: Natalja Kotlias

De natuurlijke Indian bridal make-up

Natuurlijke en frisse bruidsmake-up draait om het creëren van een look die de natuurlijke schoonheid van de bruid benadrukt, in plaats van deze te verbergen. De sleutel tot het bereiken van deze look is om te focussen op een vlekkeloze teint met behulp van een lichtgewicht foundation of getinte moisturizer, gevolgd door een beetje concealer om oneffenheden of vlekjes te bedekken.

De natuurlijke en frisse bruidsmake-up creëert een tijdloze en elegante look die jarenlang meegaat.

De typische kleurrijke en zwaar aangezette ogen zijn bij mij ver te zoeken. De Indiase bruid die mij boekt, wil juist meer zichzelf zijn zoals ze altijd is. Dit geldt ook voor hun bruidskapsel waar ze geen hoofdpijn van de tich extension banen krijgen maar haar wat ze kunnen aanraken.

Is de natuurlijke make-up look voor jou? Alle diensten worden bij je thuis aangeboden, lekker ontspannen in je eigen omgeving.

De locaties waar ik naartoe reis zijn 1.5 uur enkele reis vanaf postcode 3162 TA.

Dit zijn o.a.: Amersfoort, Utrecht, Nijmegen, Echteld, Amstelveen, Gemert, Breda, Tilburg.

Woon je dichterbij zoals Delft, Leidschendam, Den Haag, Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Bergen op Zoom, Oud Beijerland, Strijen, Papendrecht, Dordrecht? Helemaal super dat wordt dan een thuis wedstrijd.