Vegan makeup bruiloft

Vegan makeup bruiloft
Vegan make-up

Steeds meer mensen worden zich bewust van dierenmishandeling in de schoonheidsindustrie en kiezen bruiden vaker voor veganistische make-up voor hun bruidslook.

Een bewuste keuze

Vegan make-up verwijst naar cosmetica die geen dierlijke producten of bijproducten bevatten, zoals bijenwas, lanoline en karmijn. In plaats daarvan gebruiken ze plantaardige en synthetische ingrediënten die dierproefvrij en duurzaam zijn. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van veganistische make-up voor bruidsmake-up is dat het beter is voor het milieu en niet bijdraagt ​​aan dierenmishandeling. Bovendien is veganistische make-up vaak vrij van schadelijke chemicaliën en conserveermiddelen, waardoor het zachter is voor de huid.

Ook hier let ik op goede ingrediënten omdat ik het belangrijk vind dat er geen mogelijke hormoon en/of kanker verwekkende stoffen in zitten.

Sowieso zijn alle producten waarmee ik werk gecertificeerd cruelty free, ook de producten die wel bijenwas bevatten en op een verantwoord manier gewonnen zijn zonder dierenleed.

 

Vegan bruiloft

Wil je liever opgemaakt worden met alleen vegan make-up? Geef dit ajb duidelijk aan tijdens de boeking. Ik kan je een volledig vegan make-up look aanbieden.

Alle diensten worden bij je thuis aangeboden, lekker ontspannen in je eigen omgeving. De locaties waar ik naartoe reis zijn 1.5 uur enkele reis vanaf postcode 3162 TA.

Dit zijn o.a.: Amersfoort, Utrecht, Nijmegen, Echteld, Amstelveen, Gemert, Breda, Tilburg.

Woon je dichterbij zoals Delft, Leidschendam, Den Haag, Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Bergen op Zoom, Oud Beijerland, Strijen, Papendrecht, Dordrecht? Helemaal super dat wordt dan een thuis wedstrijd.