Bruiloft Vidaa Landgoed Bergschenhoek: Vegan Bruidsmake-up en Kapsels

Bruiloft Vidaa Landgoed Bergschenhoek: Magische Ervaring met Vegan Bruidsmake-up en Kapsels

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar de perfecte locatie voor jullie bruiloft. Nou, zoek niet verder! Bruiloft Vidaa Landgoed Bergschenhoek is dé plek waar dromen uitkomen. En om het helemaal af te maken, kan ik je bruidskapsel en bruidsmake-up verzorgen, zodat jij kunt stralen als nooit tevoren. Hier zijn drie fantastische aspecten van trouwen bij Vidaa Landgoed en vijf redenen waarom jij mij als je MUAH (Make-Up and Hair) moet boeken.

Bruiloft Vidaa Landgoed Bergschenhoek: Vegan Bruidsmake-up en Kapsels

Drie fantastische aspecten van trouwen bij Vidaa Landgoed:

  • Adembenemende omgeving: Vidaa Landgoed is omringd door prachtige natuur, met idyllische tuinen en een sfeervolle vijver. Dit is de perfecte plek voor romantische trouwfoto’s die je voor altijd zult koesteren.

  • Exclusiviteit en privacy: Op Vidaa Landgoed kun je exclusief gebruikmaken van de locatie, waardoor jullie in alle rust en privacy kunnen genieten van jullie dag. Geen vreemden die stiekem mee gluren, alleen jullie en jullie geliefden.

  • Persoonlijke service: Het team van Vidaa Landgoed zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van de ceremonie tot het feest, alles wordt aangepast aan jullie wensen en dromen.

Vegan en biologische bruidsmake-up en kapsel verzorgd door een gespecialiseerde stylist.

Vijf redenen om mij als je MUAH te boeken:

  • Specialisatie in bruidskapsels en -make-up: Ik heb jarenlange ervaring en ben gespecialiseerd in bruidskapsels en -make-up. Jouw look wordt helemaal afgestemd op jouw stijl en de sfeer van de dag.

  • Vegan en biologische producten: Ik werk uitsluitend met vegan en biologische producten. Dit betekent clean beauty en conscious beauty: beter voor je huid én het milieu. Geen schadelijke chemicaliën, alleen pure, natuurlijke ingrediënten.

  • Duurzaamheid staat voorop: Duurzaamheid is belangrijk voor mij. Ik kies voor producten die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor onze planeet. Zo draag je bij aan een betere wereld, terwijl je er fantastisch uitziet.

  • Persoonlijke aandacht en service: Op jouw grote dag wil je je geen zorgen maken over je make-up en haar. Ik zorg ervoor dat alles perfect zit en blijf tot alles naar wens is. Jouw tevredenheid staat voorop.

  • Ervaring met diverse stijlen: Of je nu gaat voor een klassieke, romantische look of juist iets moderns en gedurfds, ik heb de ervaring en creativiteit om jouw droomlook te creëren. Jij hoeft alleen maar te genieten van het moment.

Wil je meer weten of meteen een afspraak maken? Stuur mij een bericht via mijn contact pagina.

Zeg ja bij Vidaa Landgoed

Zoek jij nog toffe trouw leveranciers? Dit zijn de pro's die deze foto's mogelijk hebben gemaakt! Je kunt hun handle vinden op Instagram.

Weddingplanner @wild.weddingsandevents
Bloemen @koningsbloemen
Locatie @vidaa_landgoed_en_lago
Fotografe @risottoalachriske.fotografie
Bruidsjurk @somethingbluebruidsmode
Pak @houseofdapper.nl
Model @christine.elle.m & Jasper
Make-up en haar @beautifulmorningbyli
Babs @trouwambtenaar_fenna

Laten we samen zorgen voor een onvergetelijke dag bij Bruiloft Vidaa Landgoed Bergschenhoek, waarbij jij schittert als nooit tevoren!