Vegan en Duurzame Bruidsstyling

Vegan en Duurzaam Trouwen op Landgoed de Olmenhorst

Als jij die bewuste bruid bent die niet alleen droomt van een prachtige trouwdag, maar ook van een dag vol liefde voor de natuur en diervriendelijkheid, dan ben je hier aan het juiste adres. Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek biedt de perfecte setting voor een duurzame en vegan bruiloft. Dit idyllische landgoed, omringd door boomgaarden en weelderige natuur, zorgt voor een sprookjesachtige ambiance waar jouw vegan en duurzame bruidsstyling tot zijn recht komt.

Een bruid geniet van een vegan en duurzame bruidsstyling op Landgoed de Olmenhorst, omringd door weelderige boomgaarden en rustieke charme
Wildlovehunters

Vegan en duurzame bruidsstyling met een groen hart

Je grote dag verdient een styling die net zo natuurlijk en stralend is als jijzelf. Stel je voor: een jurk gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch katoen of zijde van vredeszijde, gecombineerd met accessoires van gerecycled goud. Je bruidsboeket? Helemaal vegan, zonder zijden bloemen maar met prachtige, biologische veldbloemen die perfect passen bij de rustieke charme van De Olmenhorst. Elk detail, van de servetten op de tafel tot de uitnodigingen, kan duurzaam en milieuvriendelijk zijn, zonder in te leveren op stijl of elegantie. Vegan en duurzame bruidsstyling betekent dat je met elke keuze liefde voor de planeet toont.

Vegan Haar en Make-up: Natuurlijk Mooi

Als het aankomt op je haar en make-up, wil je natuurlijk stralen zonder je principes te hoeven compromitteren. Hier kom ik in beeld! Ik ben gespecialiseerd in vegan en diervriendelijke bruidsmake-up en -kapsels. Geen dierproeven, geen schadelijke chemicaliën, maar wel de mooiste versie van jezelf. Denk aan een romantische, losse vlecht met een paar subtiele bloemen erin, of een elegante, natuurlijke make-up look die jouw unieke schoonheid benadrukt. Alles wat ik gebruik is zorgvuldig geselecteerd op basis van diervriendelijkheid en duurzaamheid, zodat jij zonder zorgen de hele dag kunt schitteren. Vegan haar en make-up zorgt ervoor dat jij straalt met een schoon geweten.

Landgoed de Olmenhorst: Een Perfecte Match

Waarom juist De Olmenhorst? Dit landgoed ademt duurzaamheid en respect voor de natuur. Ze hebben een boerderijwinkel met biologische producten en hun eigen boomgaarden waar je prachtige foto’s kunt maken. Een trouwlocatie waar je niet alleen een fantastische dag beleeft, maar ook je steentje bijdraagt aan een betere wereld. En als kers op de taart: hun cateringopties zijn fantastisch en kunnen volledig vegan worden verzorgd. Zo geniet iedereen van heerlijk eten, zonder dat er dierenleed aan te pas komt.

Dus, ben jij die bewuste bruid die op zoek is naar een duurzame, diervriendelijke bruiloft op een prachtige locatie? Laat me je helpen om jouw droombruiloft werkelijkheid te maken met mijn vegan bruidsmake-up en -kapsels. Samen zorgen we ervoor dat je niet alleen straalt op je grote dag, maar ook een prachtige boodschap uitstraalt. Let’s make your love story as beautiful and kind as the world deserves!